VdihovalnikiKaj je astma?Kaj je KOPB?KvizDihalne-vaje.si

Izjava o zasebnosti

Društvo pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije (matična številka: 5678030000,davčna številka: 80238955, naslov: Koprska cesta 94, III. nadstropje, pisarna 9, 1000 Ljubljana, transakcijski račun: SI56 020450018294003) spoštuje zasebnost uporabnikov naših spletnih strani, zaščita in varnost vaših osebnih podatkov pa je za nas izjemnega pomena, saj si želimo, da bi se ob uporabi naših spletnih strani počutili varne.

Namen teh Pravil o zasebnosti je seznaniti uporabnike z načinom zbiranja, uporabe in obdelave osebnih podatkov.

Seznanjeni ste, da je obdelava in zbiranje osebnih podatkov s strani Društva pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije prostovoljna. Z uporabo naše spletne strani in, kjer je to primerno se strinjate z načinom uporabe v skladu s temi Pravili o zasebnosti oz. potrjujete, da ste Pravila o zasebnosti prebrali, razumeli ter da se z njimi strinjate.

Zato vas prosimo, da si Pravila o zasebnosti pozorno preberete. Društvo pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije si pridržuje pravico spremembe Pravil o zasebnosti brez predhodnega obvestila in opozorila, zato je pomembno, da si pred uporabo naše spletne strani preberete tudi Pravila o zasebnosti in preverite, ali so se spremenila od takrat, ko ste našo spletno stran nazadnje obiskali.

V kolikor se z navedeno izjavo ne strinjate, vas prosimo, da nemudoma prenehate uporabljati spletne strani Društva pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije.

Zadnja posodobitev: 01.05.2014.