VdihovalnikiKaj je astma?Kaj je KOPB?KvizDihalne-vaje.si

Piškotki

Naše spletišče uporablja piškotke. Več informacij o piškotkih, o tem, kako jih uporabljamo in kako se nadzorujejo, najdete v nadaljevanju.

Če uporabljate to spletišče, soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom. Če ne soglašate z uporabo piškotkov, jih onemogočite v skladu z navodili v tem obvestilu, tako da jih s tega spletišča ne bo mogoče namestiti na vašo napravo.

Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se pošljejo na vašo napravo, ko obiščete spletišče. Nato se ob vsakem vašem naslednjem obisku pošljejo nazaj na izvorno spletišče ali na drugo spletišče, ki določen piškotek prepozna. Piškotki delujejo kot pomnilnik za spletišče in mu omogočajo, da se spomni vaše naprave ob naslednjem obisku. Piškotki si zapomnijo tudi vaše preference, omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in prilagodijo oglase, tako da se vam prikažejo tisti, ki so za vas najpomembnejši.

Več informacij o piškotkih, o tem, kako ugotovite, kateri so bili poslani na vašo napravo, ter kako jih upravljati in izbrisati, najdete na www.aboutcookies.org.

Vrste piškotkov

Piškotki seje in stalni piškotki

Obstoječe piškotke seje lahko uporabljamo samo, dokler ne zaprete svojega spletnega brskalnika. Uporabljamo lahko tudi stalne piškotke, ki trajajo daljše določeno obdobje.

Namen

Piškotki na našem spletišču se uporabljajo za enega ali več spodnjih namenov.

Namen Opis
NujnoPiškotki, ki so nujni za zagotavljanje storitev, ki jih zahteva uporabnik.
DelovanjePiškotki, ki zbirajo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletišče, na primer, katere strani pogosto obiščejo in ali so prejeli sporočilo o napaki s spletne strani.
UčinkovitostPiškotki, ki omogočajo, da si spletišče zapomni izbire uporabnika (na primer uporabniško ime, jezik in regijo), in zagotavljajo napredne, bolj individualizirane funkcije.
(Ciljno) oglaševanjePiškotki, ki se uporabljajo za posredovanje oglasov, ki so pomembnejši za uporabnika ali njegove interese. Uporabljajo se tudi za omejitev števila prikazov oglasa uporabniku in pripomorejo k merjenju učinkovitosti oglaševalske kampanje.

Piškotki tretjih oseb

Naše spletišče lahko omogoča, da se prek storitev, oglaševanih na njem, namestijo piškotki tretjih oseb. Nad temi piškotki nimamo nadzora. Za več informacij o uporabi piškotkov s strani tretjih oseb obiščite spletišče zadevne tretje osebe. Podrobnosti o piškotkih katerekoli tretje osebe, ki se uporabljajo na tem spletišču, vključno z njihovim namenom, so navedene v spodnji razpredelnici.

Piškotki, ki se uporabljajo na tem spletišču

Spodnja razpredelnica povzema piškotke, ki se uporabljajo na .

Ime NamenKategorijaNamenTrajanjeIzvor
NET_SessionIdAutentikacija uporabnikaNujnoSejaLastni
__utmaGoogle AnalyticsDelovanje2 letiPartner
__utmbGoogle AnalyticsDelovanje30 minutPartner
__utmcGoogle AnalyticsDelovanjeSejaPartner
__utmvGoogle AnalyticsDelovanje2 letiPartner
__utmzGoogle AnalyticsDelovanje6 mesecevPartner

Nadzor in brisanje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov sprejema piškotke, vendar lahko običajno nastavite nastavitve brskalnika, tako da odkloni nove piškotke, onemogoči obstoječe ali vas le obvesti, ko se na vašo napravo pošljejo novi piškotki.

Če želite prilagoditi nastavitve svojega brskalnika, tako da bo zavrnil piškotke, preberite navodila za pomoč, ki jih posreduje ponudnik brskalnika (ponavadi v meniju „Help“ („Pomoč“), „Tools“ („Orodja“) ali „Edit“ („Uredi“)). Podrobnejša navodila so na voljo na www.aboutcookies.org.

Upoštevati morate, da so lahko določene funkcionalnosti spletišča onemogočene, če zavrnete ali onemogočite piškotke. Če piškotek ali kategorijo piškotkov onemogočite, jih s tem ne izbrišete iz brskalnika. To morate storiti sami znotraj svojega brskalnika.

Spremembe uporabe piškotkov

Spremembe uporabe piškotkov bomo objavili tu in jih po potrebi označili na naših spletnih straneh.